V Międzynarodowa Konferencja Naukowa BEZPIECZEŃSTWO ZDROWOTNE
FB & e-mail
  • STRONA GŁÓWNA
  • O KONFERENCJI
    • KOMITETY
    • PROBLEMATYKA
    • UCZESTNICTWO
    • TERMINARZ
    • WYMAGANIA REDAKCYJNE
    • ZAPROSZENIE
    • FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
  • PROGRAM
  • ARCHIWUM
    • EDYCJA 2019 >
      • STRONA GŁÓWNA
      • O KONFERENCJI >
        • KOMITETY
        • PROBLEMATYKA
        • UCZESTNICTWO
        • TERMINARZ
        • WYMAGANIA REDAKCYJNE
        • ZAPROSZENIE
        • FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
      • PROGRAM
      • REFERATY
      • KONTAKT
    • EDYCJA 2018 >
      • STRONA GŁÓWNA >
        • O KONFERENCJI
        • KOMITETY
        • PROBLEMATYKA
        • TERMINARZ
        • UCZESTNICTWO
        • WYMAGANIA REDAKCYJNE
        • ZAPROSZENIE
        • FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
        • PROGRAM
        • REFERATY
    • EDYCJA 2017 >
      • O KONFERENCJI >
        • Komitety
        • Problematyka
        • UCZESTNICTWO
        • Terminarz
        • Wymagania redakcyjne
        • Zaproszenie
        • Formularz zgłoszeniowy
      • Program
      • Referaty
    • EDYCJA 2016 >
      • KOMITETY
      • UCZESTNICTWO >
        • TERMINARZ
        • WYMAGANIA REDAKCYJNE
        • ZAPROSZENIE
        • FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
      • KOMITETY
      • PROBLEMATYKA >
        • REFERATY
        • PROGRAM
    • EDYCJA 2015 >
      • SPRAWOZDANIE
      • GALERIA
      • UCZESTNICTWO >
        • TERMINARZ
        • WYMAGANIA REDAKCYJNE
        • ZAPROSZENIE
        • FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
      • KOMITETY
      • PROBLEMATYKA >
        • REFERATY
        • PROGRAM
    • EDYCJA 2014 >
      • English version >
        • REGISTRATION
        • Deadlines
        • Terms and conditions of publication
        • The committees
        • CONTACT
      • PROBLEMATYKA
      • REFERATY
      • PROGRAM
      • KOMITETY
      • PATRONATY
      • SPRAWOZDANIE
      • GALERIA
  • KONTAKT

ZAKRES TEMATYCZNY KONFERENCJI


1.    BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA  – ASPEKTY PRAWNE
  • PODSTAWY PRAWA KRAJOWEGO I MIĘDZYNARODOWEGO W ZAKRESIE BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA
  • STAN PRAWNY A PRAKTYKA – SZCZEGÓŁOWE PROCEDURY W ZAKRESIE BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCIOWEGO
  • NIEUCZCIWE PRAKTYKI W HANDLU ŻYWNOŚCIĄ

2.    BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA  – AKTUALNE PROBLEMY I WYZWANIA PRZYSZŁOŚCI
  • ŻYWNOŚĆ GENETYCZNIE MODYFIKOWANA
  • PRODUKCJA ŻYWNOŚCI A OCHRONA ŚRODOWISKA I ROZWÓJ OBSZARÓW WIEJSKICH
  • WYBORY KONSUMENCKIE I POSTAWY ŻYWIENIOWE
  • ZABURZENIA I CHOROBY ZWIĄZANE Z ŻYWIENIEM
  • ZMIANY KLIMATYCZNE A BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCIOWE
  • EDUKACJA DLA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA – ASPEKTY METODOLOGICZE I PRAKTYKA
  • WPŁYW POLITYKI I EKONOMII NA PRODUKCJĘ I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
  • WPŁYW MEDIÓW NA BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I POSTAWY KONSUMENCKIE

3.    PODMIOTY WYKONUJĄCE DZIAŁALNOŚĆ PRODUKCYJNĄ ORAZ NADZORCZĄ W OBSZARZE ŻYWIENIOWYM
  • SYSTEMY WSPIERAJĄCE ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWIENIA
  • KONTROLA ŻYWNOŚCI IMPORTOWANEJ
  • INSTYTUCJE PAŃSTWOWE I PRYWATNE ORAZ FIRMY CERTYFIKUJĄCE A BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCIOWE
  • ZNAKOWANIE I ETYKIETOWANIE PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
  • PRODUCENCI ŻYWNOŚCI – METODY, TECHNIKI, NOWOCZESNE TECHNOLOGIE I NARZĘDZIA W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI
Powered by Create your own unique website with customizable templates.